Pharma Academy Team II på LEAN-opgave

LEAN for GMP reguleret produktion, steril

Pharma Academy Team II blev i sidste uge klædt på med LEAN-værktøjer af vores dygtige undervisere Michael Jack Truelsen og Frank Hansen, så de blev klar til at gå ud og løse to LEAN-opgaver på Region Hovedstadens Apotek. Der blev udført ’brown paper’-procesdiagram og KAIZEN på to produktionsområder, hvor der bl.a. blev kigget på optimering af ventetid for produktionsenheder.

AlfaNordic Academy medierer samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder, så vi kan være med til at forme fremtidens medarbejdere til life science-industrien. Vi indleder gerne nye samarbejder på tværs af branchen – dette kunne være som besøgsvirksomhed eller løsning af opgaver i forbindelse med undervisningsmoduler i vores Pharma Academy graduateprogram. Kunne dette være noget for dig og din virksomhed, så giver vi gerne en præsentation af, hvad vi kan hjælpe med gennem vores Academy.

Team II startede på bootcamp i september 2017 og slutter deres 2-årige forløb i Pharma Academy med en hovedopgave og en mundtlig eksamen september 2019. De er gennem graduateforløbet blevet klogere på:

• GMP og kvalitets mind-set
• Dokumentation
• Udstyrs kvalificering og proces validering
• Farmaceutiske processer & Teknologier
• Projektledelse
• IT & Automation
• LEAN
• Empowerment & Personlig udvikling

Vi er ved at sætte det næste hold til Pharma Academy med opstart i september/oktober 2019. Kunne du som nyuddannet have lyst til at blive en del af holdet, kan du læse mere om vores talentudviklingsprogrammer på vores side om Karriere.

Facebook
LinkedIn

AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området.

AlfaNordic Academy A/S
Lyskær 8A
DK-2730 Herlev
CVR.nr.: 39335042
Tlf.: 42 36 80 00
Mail: academy@alfanordic.com  

© 2019, All rights reserved, AlfaNordic Academy A/S