Værdifuld hjælp fra trainee- og graduateaspiranter

DSC00381 Camilla beskåret (002)

Lige nu kalder sommerferien og de fleste af os ser frem til 3 ugers velfortjent ferie. Men ikke alle holder ferie i denne periode. Mange af de nyuddannede kandidater med fokus på life science området, som har søgt ind på vores talentudviklingsprogrammer, står klar til at arbejde med det samme – og meget gerne i sommerperioden.

Løbende får vi opkald fra kunder, som har stor efterspørgsel på kloge hoveder til at udføre kvalitetssikringsarbejde henover sommeren. Ifølge vores værdisæt med 24-timers responstid bestræber vi os på at agere hurtigt og vi vil kunne matche trainee- og graduate-aspiranter med den rette uddannelse, som er topmotiverede for at træde til hurtigt.

Her til morgen startede 2 dygtige unge kvinder som junior konsulenter på en opgave hos en kunde i medicinalindustrien. Og om 2 uger starter én mere. Det giver de dygtige, nyuddannede akademikere en adgangsbillet til deres første fuldtidsjob i branchen. Og samtidig med at virksomheden får fjernet bunken af arbejde, der ellers ville have ophobet sig i sommerferien, så er det også en mulighed for at se de unge mennesker an de næste 2-3 måneder, inden de eventuelt starter på et af AlfaNordic Academy’s talentudviklingsprogrammer (det 2-årige Pharma Academy graduate forløb eller 9 mdr. som trainee i Life Science Academy program). Dette er også en mulighed for din virksomhed.

Vi går gerne et skridt længere for dig – det er også en af vores værdier. Tøv ikke med at kontakte Frank Winther-Hinge eller Anita B. Petersen for en uforpligtende snak om, hvad der kan lade sig gøre på kort eller lang sigt. Kontaktinfo findes her.

 

Facebook
LinkedIn

AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området.

AlfaNordic Academy A/S
Lyskær 8A
DK-2730 Herlev
CVR.nr.: 39335042
Tlf.: 42 36 80 00
Mail: academy@alfanordic.com  

© 2019, All rights reserved, AlfaNordic Academy A/S