Adam Cahnbley Petersen

Life Science Academy Trainee

Project Management LEAN  Structure Interdisciplinarity 

Adam er uddannet Bioentreprenør, og den første kandidat til at gennemgå Life Science Academy-forløbet. Med en bred faglig viden indenfor naturvidenskab, projektstyring og økonomi, kan Adam hjælpe med at overskueliggøre både økonomiske og projektrelaterede processer.

”Jeg brænder for at drive projekter, og interesserer mig særligt for koblingen mellem forretning og life science, da det giver mig mulighed for at benytte mit analytiske sind og min evne til at skabe overblik i komplekse sammenhænge”.

  • +45 4236 8000

AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området.

AlfaNordic Academy A/S
Lyskær 8A
DK-2730 Herlev
CVR.nr.: 39335042
Tlf.: 42 36 80 00
Mail: academy@alfanordic.com  

© 2019, All rights reserved, AlfaNordic Academy A/S