Alumni

Tidligere graduates, som nu bidrager ude i industrien

Læs mere om dem, der har gennemført programmet. Bliv klogere på, hvem de er, hvad de står for og hvor de yder en indsats, for at gøre verden til at lidt bedre sted.

Bjarke Dal Andersen

"Pharma Academy-programmet har givet mig et godt og bredt fundament. Gennem programmet, er jeg blevet undervist, trænet, vejledt og coach’et af en lang række personer indenfor ligeså mange emner. Dette har derfor gjort, at jeg har fået en rigtig god start på mit arbejdsliv i farmabranchen".

Bjarke Dal Andersen

Pharma Academy Alumne
Christian Nielsen

"Deltagelsen i Pharma Academy har givet en stor faglig, men også personlig udvikling på rekordtid. Igennem programmets elementer, har jeg fået værktøjer til at være en værdifuld spiller indenfor farmabranchen, men samtidig også fået en enorm selvindsigt. Kurserne samt den personlige mentorordning, har haft en stor betydning for mig, da de har givet en anledning til en gennemgribende faglig og personlig udvikling".

Christian Nielsen

Pharma Academy Alumne
Christian Seeberg Christiansen

"Startskuddet til min karriere er sket igennem Pharma Academy, hvor jeg har fået mulighed for at nå nye højder igennem programmets boot camp, undervisningsmoduler og mentorordning. Jeg har især gennem mine mentorer fået den sparring der skulle til, for at opnå næste skridt i mine karrieremål. Jeg ville ikke have været foruden".

Jacob Hellum Nielsen

"Pharma Academy var med til både at løfte mig fagligt, såvel som personligt. Især evnen til at reflektere og selv evaluere, blev der arbejdet meget på, til stor gavn for mig selv og derved også min nuværende samt fremtidige arbejdsgiver".

Jacob Hellum Nielsen

Pharma Academy Alumne
Jette Alstrøm

"I løbet af Pharma Academy-forløbet, har jeg haft forskellige arbejdsroller i den farmaceutiske industri. Dét, sammen med mentormøderne, har givet mig en helt unik mulighed for tidligt i karrieren, at finde min rette hylde i den farmaceutiske branche".

Jette Alstrøm

Pharma Academy Alumne
Mie Juul Darket

Mie Juul Darket

Pharma Academy Alumne
Tobias Løvgren Madsen

"Pharma Academy har været den ideelle vej til et accellereret fodfæste i farmaindustrien. Pharma Academy har været min mulighed for at prøve kræfter med forskellige faglige discipliner, og derigennem finde hylden hvorpå at kunden får mest ud af min profil".

Tobias Løvgren Madsen

Pharma Academy Alumne

AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området.

AlfaNordic Academy A/S
Lyskær 8A
DK-2730 Herlev
CVR.nr.: 39335042
Tlf.: 42 36 80 00
Mail: academy@alfanordic.com  

© 2019, All rights reserved, AlfaNordic Academy A/S