Annie Louise Tue Birkebæk

Pharma Academy Graduate

Planning Validation  Analytical Mindset Behavioural Design 

Annie er uddannet Diplomingeniør i Kemi- og Bioteknologi, og er Graduate på Team III, hvor hun laver projekter, der er med til at sikre kvaliteten i produktionen. Annie har ligeledes erfaring med frysevalidering og GMP i den farmaceutiske industri, hvor hun er dygtig til at indsamle og sortere data.

”Jeg synes at det er fedt at vide, at jeg gør en forskel på mit arbejde. De projekter jeg laver, finder jeg relevante og de giver mig mulighed for at udvikle mine evner og bruge de færdigheder, som jeg har tillagt mig på studiet”.

  • +45 3144 7542

AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området.

AlfaNordic Academy A/S
Lyskær 8A
DK-2730 Herlev
CVR.nr.: 39335042
Tlf.: 42 36 80 00
Mail: academy@alfanordic.com  

© 2019, All rights reserved, AlfaNordic Academy A/S