GDPR i medicinalvirksomheder

1/2 dag med grundlæggende indsigt i, hvad GDPR indebærer

Har du helt styr på de nye GDPR-regler, samt krav til håndtering af persondata? Tilmeld dig her og bliv klogere på, hvordan GDPR-forordning 2016/679 kan påvirke dine arbejdsprocesser.

Formål

Kurset giver deltagerne en grundlæggende indsigt i, hvad GDPR indebærer for små og mellemstore medicinalvirksomheder. 

Målgruppe

Kurset er målrettet medarbejdere, som gerne vil opnå en grundlæggende og jordnær forståelse af, hvordan personfølsomme data defineres, hvor de er at finde i virksomhederne, hvordan det bør påvirke tankegangen i det daglige arbejde, og hvordan de bør håndteres i praksis. 

Kursusindhold

Kursusindholdet dækker de lovpligtige træningskrav til ansatte for at kunne udføre processer i et GMP-reguleret produktionsmiljø. Følgende emner gennemgås på kurset:

Vigtige ændringer i forhold til Persondataloven

Hvad har ændret sig, og hvad skal man være særligt opmærksom på?

Definition af persondata

Hvornår er noget persondata og hvad er følsomt information?

Krav til håndtering af persondata

Hvad siger lovgivningen om håndteringen af persondata?

Hvor skal man være særligt opmærksom?

Hvor findes de største faldgruber?

Hvad kræver det af vores tankegang?

Kan vi skabe en struktur omkring persondata, der ændrer vores tankegang?

Påvirkning af arbejdsprocesser

Hvordan kan de nye krav til håndtering af persondata ændre vores arbejdstilgange?

Undervisningen

Kurset varetages af specialister fra AlfaNordic A/S. 

Undervisningen er tilrettelagt som en kombination af teori, praktiske øvelser og eksempler fra hverdagen i et GMP-reguleret produktionsmiljø. 

Læringsudbytte

Kurset giver deltagerne kendskab til: 

  • GDPR-forordning 2016/679
  • Persondatalovgivningens underliggende operationelle begreber og deres betydning.

Lignende kurser

Vi tilbyder også disse kurser, der måske kunne have din interesse:

Tid og sted

Dato

Endnu ikke fastlagt.
Kontakt os, hvis du vil have besked, når kurset udbydes.

Pris

DKr. 3650,00 ekskl. moms

Sted

IDA Conference, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V

Kursuskalender

Marts

17. – 18. marts: Grundlæggende GMP 

Bliv klogere på de mange facetter indenfor GMP og risikovurdering i GMP-regulerede produktionsmiljøer

April

22. april: GMP for studerende

Et kursus, målrettet studerende akademikere, der gerne vil opnå en grundlæggende viden om GMP-regulerede produktionsmiljøer

Maj

5. – 6. maj: Grundlæggende GMP 

Bliv klogere på de mange facetter indenfor GMP og risikovurdering i GMP-regulerede produktionsmiljøer

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig. 

Frank Winther-Hinge
Managing Director & Partner
M: +45 5059 1598
E: fwh@alfanordic.com

Vi benytter os af cookies for at generere statistik samt optimere brugervenligheden og funktionaliteten. 
I vores cookiepolitik kan du finde mere information om vores brug af cookies og hvordan man sletter eller blokerer disse. 
Hvis du ikke aktivt foretager et valg, men fortsætter med dit besøg på vores hjemmeside, samtykker du til vores anvendelse af cookies.