Life Science Academy

Et 9-måneders traineeforløb

Life Science Academy er et 9-måneders traineeforløb, der er udviklet til at give unge nyuddannede akademikere en hurtigere adgang til life science-industrien. Gennem intensiv undervisning i fagrelevante emner og løbende sparring med specialister og mentorer, fungerer Life Science Academy som en katalysator til industrien, til at skabe den næste generations medarbejdere. 

Vil du læse mere om forløbet som

Nyuddannet

Er du klar til en unik og udfordrende karriere, hvor du gennem et 9-måneders traineeforløb i life science-industrien vil få mulighed for at få erfaring indenfor områder, hvor der er et kvalitetskrav til fremstilling af lægemidler, medicinsk udstyr, fødevarer, kosmetik eller andre bioteknologiske produkter? Brænder du for at arbejde med biotek, procesteknologi, produktion, risikovurdering og projektstyring? Det kan vi hjælpe dig med at blive til virkelighed.

Vil du læse mere om forløbet som

Virksomhed

Har jeres virksomhed brug for dygtige og engagerede medarbejdere, hvor motivationen stråler, hvor nye kompetencer tillæres ekstremt hurtigt og udnyttes med det samme? Hvor der er styr på de nyeste trends inden for kvalitetskrav, og måden at løse opgaver på udfordres med en risikobaseret tilgang, samtidig med at der besiddes en uovertruffen nysgerrighed og omstillingsparathed? Det kan vi hjælpe jer med at blive til virkelighed.

AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området.

AlfaNordic Academy A/S
Lyskær 8A
DK-2730 Herlev
CVR.nr.: 39335042
Tlf.: 42 36 80 00
Mail: academy@alfanordic.com  

© 2019, All rights reserved, AlfaNordic Academy A/S