Pharma Academy

Et 2-årigt graduateprogram

Pharma Academy er et 2-årigt graduateforløb, der bygger på et tværfagligt samarbejde mellem AlfaNordic Academy, virksomheder fra life science-industrien samt udvalgte universiteter og uddannelsesinstitutioner i Danmark. Programmet henvender sig til morgendagens unge generation, som klædes på til medicinalbranchens udfordringer som specialister eller projektledere i virksomheder, der ønsker at målrette fremtidens medarbejdere med det rette kvalitets-mindset og forretningsforståelse.

Vil du læse mere om programmet som

Nyuddannet

Er du klar til en unik og udfordrende karriere, hvor du arbejder med produktion af fremtidens lægemidler? Brænder du for biotek, procesteknologi, automationsteknik, IT-løsninger eller projektledelse? Er du klar til at blive en del af et 2-årigt graduateprogram og derefter fortsætte i en Danmarks førende medicinalvirksomheder? 

Vil du læse mere om programmet som

Virksomhed

Har jeres virksomhed brug for dygtige og engagerede medarbejdere, hvor motivationen stråler, hvor nye kompetencer tillæres ekstremt hurtigt og udnyttes med det samme? Hvor der er styr på de nyeste trends, og måden at løse opgaver på udfordres, samtidig med at der besiddes en uovertruffen omstillingsparathed? Det kan vi hjælpe jer med at blive til virkelighed.

AlfaNordic Academy A/S er en strategisk leverandør af kurser og talenter til førende danske og internationale virksomheder indenfor life science-området.

AlfaNordic Academy A/S
Lyskær 8A
DK-2730 Herlev
CVR.nr.: 39335042
Tlf.: 42 36 80 00
Mail: academy@alfanordic.com  

© 2019, All rights reserved, AlfaNordic Academy A/S